Sony Ericsson S302 Snapshot Phone

Posted: 15 June 2008 in Sony Ericsson
Tags: ,

Unofficial Sony Ericsson Blog kembali memberikan bocoran mengenai handphone baru yang akan diumumkan pada tanggal 17 Juni 2008. Kali ini mengenai sebuah handphone seri “S” yang memiliki index S302.

Sesuai dengan Sistem Penamaan Baru Sony Ericsson, seri S kali ini tidak lagi dibuat khusus untuk handphone yang berdesain slider atau swivel karena seri S sekarang menjadi seri untuk Snapshot Phone, bisa dikatakan sebagai versi lebih rendah atau versi lebih murah dari seri Cyber-shot.

Berikut informasi tentang Sony Ericsson S302 dari sumber di atas :

Sony Ericsson S302 For Your Snapshots

We told you about the Snapshot series quite some time ago in a post about the new nomenclature of Sony Ericsson phone names, and today we’ll be unveiling Sony Ericsson’s first phone in this series – it’s called the Sony Ericsson S302 Snapshot.

The S302 Snapshot is a cheap camera-enabled quadband GSM phone with further support for EDGE networks. It’ll be available in Europe (S302) and China (S302c).

The S302 Snapshot sports a fair 2 mega pixel camera with fixed focus, meaning your shots won’t get past the snapshot-level, which is basically expectable from a product with that as its surname. It does, however, feature the more advanced camera interface from earlier Sony Ericsson phones, and considering it’s a low/mid-end solution, that’s not half bad. Further more, it’s got a photo light and it features PhotoFix as well, if you decide to use that.

Your favourite moments can be recorded on video, although it won’t be in that great quality, and the internal memory of only 20 megabytes is also somewhat of a hindrance if you had plans about holding your entire photo album on it. It is, however, expandable with a Memory Stick Micro card.

Photos and videos can be easily transfered via either Bluetooth 2.0 or USB 2.0 (notice the 2’s, did you?). If you don’t want to use either, you can post both your images on a blog, or print them directly with the built-in PictBridge support.

Other features worth mentioning are A2DP-support, media player, support for various audio codecs, PlayNow, TrackID, a built-in FM radio and the Access NetFront xHTML web browser.

The S302 Snapshot measures 101 x 46 x 11 (12) millimetres, and weighs a mere 79 grams, making it quite light. Its display is a 2-inch TFT-display with a resolution of 176 x 220 pixels. The battery life is set to 7 hours of talk or 300 hours of standby.

The phone will be available in early Q4 this year, and announced on the 17th. It’ll come in Thunder Grey and Crystal Blue colour trimmings. Its price is yet unknown, but it’ll be quite low.

Sumber : Unofficial Sony Ericsson Blog

Comments
  1. […] 15, 2008 by jjlifeblog Setelah S302, Unofficial Sony Ericsson Blog lagi-lagi memberikan bocoran mengenai handphone baru yang akan […]

  2. 19-06-2009 says:

    Mau tanya. Hp Sony Ericsson S302 brapa skrg harganya? Gmn kualitasnya? Jika dbandingka w320i?
    Kl ad yg mau jual krm ke email uchihasazuke7@gmail.com untk daerah gresk&surabaya

  3. 19-06-2009 says:

    Mau tanya. Hp Sony Ericsson S302 brapa skrg harganya? Lebih baik beli second atau baru? Gmn kualitasnya? Jika dbandingka w320i?
    Kl ad yg mau jual krm ke email uchihasazuke7@gmail.com untk daerah gresk&surabaya

  4. jjlifeblog says:

    @19-06-2009
    S302 kalo gak salah harganya Rp 1.099.000 sekarang

  5. syadza says:

    kenapa yah?
    s302 punya saya panas trus??

  6. rifka says:

    kalo saran aku mending jangan beli yang baru apalagi lama. aku uda males banget make hape niiiiiiiii………………sering ngehang bro!! blututnya ga bagus. ga bisa donlot opera mini-mahal banget kalo pake bawaan yang dari SE-nya langsung.

    kameranya setau aku masih bagusan seri W..dimana2…hahahaaaaa……

    ga dapet kabel dataaaaaaaaa……………memori eksternalnya pun ga adaaaaaa…………

    nyeselll ih belinyaa

  7. jhone says:

    Aku heran bgt ni hp,tulisannya suport java midp 2.0,tapi di instal aplikasi java kuk memble habis.nggak suport katanya,apa yg keliru sih.bagus hp jadul j300i.Cupu tapi javanya ok.ada yg tahu nggak masalah n solusinya ni?email me jabber@jsmart.web.id
    Habis kebanggaanku sama soner kalau gini caranya

  8. JJ says:

    @jhone: Begitulah…. S302 memang bukan asli SE, dia dibuat sama Sagem dan ddipasarkan dengan nama SE…. so sad…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s